Online Hizmet Alarak Vize Dosyanızı Hazırlayın!

Online Hizmet Alarak Vize Dosyanızı Hazırlayın!

Yeni göç yasası, mavi kart ve aile birleşimi vizeleri için online hizmet alarak hangi belgeleri hazırlayacağınızı ve eksiklerinizi hızlı bir şekilde öğrenin ve 6 aylık iş arama vizesi (altın vize) başvurunuzu yapın.

Online Hizmet Nedir?

Normal danışmanlık hizmetlerinde tüm işlemlerinizi uzmanınız sizin adınıza yapmaktadır ve bu adaya belli bir maliyet yüklemektedir. Online hizmet almak sizin hazırlık maliyetinizi büyük ölçüde düşürecektir.

Online hizmet satın alarak bize niteliklerinizi ilettiğinizde uzmanınız sizin niteliklerinize uygun olarak hangi belgeleri hazırlayacağınızı

https://www.puttygen.net/

, eksikliklerinizi ve bunları nasıl gidereceğinizi mail ile yollayacak. Siz de bu bilgiler doğrultusunda evraklarınızı nasıl hazırlayacağınızı öğrenecek ve iş başvuru dosyanızı çok hızlı bir şekilde hazırlayacaksınız. Dosyanızı hazırlarken uzmanınıza sorun yaşadığınız noktalarda soru sorabilecek ve danışabileceksiniz.

İş arama vizesinde birçok aday eksik ve yanlış hazırlanmış belgelerden dolayı ret yemektedir. Online hizmet ile uzmanınız niteliğinize özel belge listesi yollayıp size bilgi vereceği için herhangi bir soruna yer bırakmamış olacaksınız.

Aşağıdaki linkten hizmet detaylarına ve fiyat listesine ulaşabilirsiniz.

Hizmet detayları ve fiyat listesi için buraya tıklayın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir