Çalışmalarımız Tekrar Başladı

Merhaba değerli adaylarımız ve takipçilerimiz. Bildiğiniz üzere hayatımızda görmediğimiz çok kötü bir salgın durumu yaşadık ve hala birçok ülke bu salgın ile mücadele ediyor. Mart ayı başında başlayan bu süreçte hemen hemen tüm işyerleri ve kurumlar (Türkiye ve Almanyada) faaliyetlerini durdurdu ve ciddi bir karantina önlemi başladı. Biz de Berlin Danışmanlık ekibi olarak böyle bir durumda yaptığımız iş gereği tüm faaliyetlerimizi zorunlu olarak durdurduk çünkü işimiz sizlerle ve şirketlerleydi. Bu dönem hepimizin hayatında kayıp bir dönem oldu.

Sizlere artık Temmuz ayı itibariyle tekrar sürecin başladığı müjdesini vermek istiyoruz. Vizesi almaya hak kazanıp pandemiden dolayı vize alamayan tüm adaylarımız vizelerini alabilecekler

, vizesi onaylananlar ise işlerine başlayabilecekler. Yılbaşında firmalara başvuruları yapılmaya başlamış ve iş görüşmeleri devam eden adaylarımızın geri dönüşleri Temmuz ayında gelmeye başladı. Bu yeni süreçte daha enerjik bir şekilde aday ve partnerlerimizle birlikte başarılı sonuçlar almaya devam edeceğiz.

İlginiz için teşekkür ederiz. 2020 yılı başvuru kotamız dolmuştur. 2021 yılı için başvurularınız alınmaktadır.

Berlin Danışmanlık

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir