Dolandırılmamak için lütfen okuyun!

Bu hafta resmi whatsapp hesabımızdan bize iki mesaj geldi. Mahsun adında bir kişi sizinle çalışıyor mu diye sordular. Daha önce sormuşlardı bizde yok demiştik ama nedenini sormamıştık. Bugün aldığımız bir mesajda Mahsun adlı kişi bizim web site adresimizi de kullanarak birçok pasaport resmi yayınlamış ve çalışmalara devam ediyoruz şeklinde açıklama yapmış. Bize görseli ileten arkadaş başka görsel alamadığını mahsunun kendisini engellediğini belirtti. İlgili görseli de aşağıda yazının sonunda paylaşacağız. Avukatımız da gerekli işlemlere başlamış durumda.

Biz hiçbir kişi veya kurumla ortak çalışmıyoruz. Bizim resmi e-posta hesabımızdan gelmeyen hiçbir mesaja itibar etmeyiniz. Sizinle iletişim kuracağımız tüm adreslerimiz aşağıdadır.

Biz resmi hesaplarımız dışında hiçbir kanaldan paylaşım ve yazışma yapmayız. Tüm yetkililerimiz sadece info@berlindanismanlik.com mail adresini kullanır. Bizden sadece bu mail adresinden bilgi alışverişi yaparsınız. Resmi web site adresimiz www.berlindanismanlik.com dur.

Resmi facebook adresimiz: https://www.facebook.com/berlindanismanlik

Resmi instagram adresimiz: https://www.instagram.com/berlin.consultancy/

Web sitemiz, mail adresimiz ve resmi sosyal hesaplarımız dışında bizim adımızı kullananlara itibar etmeyiniz. Bu hesaplar dışında bizim adımızla işlem yapanlar hakkında gerekli yasal işlem başlatılmıştır.

Bizim web site adresimizi ve adımızı kullanan kişinin ekran görüntüsünün resmi aşağıdadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir