Almanya İşçi Alımı – İstenen Şartlar 2019 – 2020

Almanya 2018 Aralık ayında çıkardığı yabancı işçi alımı tasarısı ile bu süreci 2020 Ocak ayında kanunen başlatacağını duyurdu. Bu yeni kanunu çıkarmasının amacı Avrupa birliği dışından işçi alımının kabul edilmesiydi. Almanya’nın ekonomisi için şu an güncel işçi açığı hemen her kategoriden yaklaşık 3.6 milyon işçi.

Bu işçi açığının en büyük nedeni Almanya ve Avrupa ülkelerinin genç nüfusunun hızla azalması ve yaşlılık oranının her geçen sene ciddi oranda artmasıdır. Durum böyle olunca bazı Avrupa Birliği ülkeleri ve özellikle ekonominin lokomotifi Almanya, belirli dönemlerde ciddi bir işçi alımına gitmektedir.

2020 Ocak ayından itibaren alımların başlayacağı ve 6 aylık iş arama vizelerinin verilmeye başlanacağını belirten tasarıda başvuru yapacak işçi adaylarından belirli şartları yerine getirmesi istenmektedir. Bu şartları yerine eksiksiz getiren adaylar başvuru hakkı kazanacak ve iş aramaya başlayacaklar. SON BAŞVURU TARİHİ  7 EYLÜL 2019

Berlin Danışmanlık olarak bizler bu istenen şartları nasıl yerine getireceğiniz konusunda bir e-rehber / e-kılavuz hazırladık ve danışmanlık hizmeti kapsamında size sunuyoruz. Bu hizmet içerisinde iş başvuru formunuzu nasıl hazırlayacağınızdan

, dosyanızın tamamlanmasına kadar tüm adımları tek tek açıkladık. Bu adımları yerine getirenler sorunsuz bir şekilde başvuru ve iş arama hakkına sahip olacaklardır.

Siz de Almanya’da çalışmak ve bu sürece hızlı ve doğru bir şekilde hazırlanmak istiyorsanız mutlaka e-rehberinizi alın ve hızlı bir şekilde sürece hazırlanmaya başlayın. Danışmanlık hizmeti alan tüm adaylarımıza iş bulmaları konusunda başvuruları alan tüm kurumların iletişim bilgilerini vermiş olacağız. Tüm bu bilgilerle kendi başınıza başvuru yapabilecek ve gerektiğinde bizlere danışabileceksiniz.

Avrupa ekonomisinin lokomotifi ve lideri olan Almanya’da çalışarak hayatınızı güvence altına alın ve geleceğiniz için en önemli yatırımı yapın.

Başvuru için buraya tıklayıp Almanya işçi alımı başvuru şartlarını inceleyebilirsiniz.

 

almanya işçi alımı, almanyada çalışmak, almanyada iş bulmak, almanya işçi vizesi, almanya iş kanunu, almanyaya nasıl gidilir, almanya iş fırsatları, almanyada yaşamak, almanya işçi arıyor, almanca cv hazırlamak, almanya iş başvurusu, almanya çalışma şartları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir