Almanya İşçi Alımı Başvuruları Başladı!

Almanya İşçi Alımı Başvuruları Başladı! Şimdi Başvurunuzu Yapın

Almanya işçi alımı için başlattığı çalışmalar doğrultusunda hangi meslek gruplarından ihtiyaç olduğunu belirlemeye çalışırken bir yandan başvuru yapacak adayların hızlı bir şekilde bu sürece yetişmeleri gerektiğini belirtiyor. Almanya işçi alımı kapsamında başvuru yapmak için aday seçiminde bazı kriterler koymuştur ve bunu alımlardan önce açıklamıştır. Almanya tam bir kurallar ve kanunlar ülkesi olduğu için kesinlikle başvuru yapacak adayların gerekli hazırlığı yapmış olmalarını isteyecektir. SON BAŞVURU TARİHİ  7 EYLÜL 2019

Başvurulara hazırlanmanız için 6 ayınız var!

Bu sürece hazırlanmak için önünüzde zorlu ama yapılabilecek birtakım hazırlıklarınız olacak. Berlin Danışmanlık olarak hazırladığımız rehber ile adım adım nasıl hazırlanacağınızı ve neler yapmanız gerektiğini öğrenmiş olacaksınız. Hazırlanan rehber sizi istediğiniz noktaya rahatlıkla taşıyacaktır.

Hangi Alanlarda Alım Yapılacak?

Sağlık birimleri (hemşirelik, hasta ve yaşlı bakıcılığı)

Fabrikalar için makina operatörleri (forklift ve iş makinaları sürücüleri)

Tır Şoförleri (Tır sürücü ehliyeti olanlar)

Bilişim sektörü çalışanları (Yazılım uzmanları, mobil programlama, proje geliştiriciler)

Mesleki alanda ustalık gerektiren işler olmak üzere toplam 1.6 milyon işçi açığı bulunmaktadır. Tüm adayların mesleklerini kanıtlayan sertifika ve resmi belgelerini hazırlamaları gerekmektedir. Mesleki belgeleri olan adaylar Almanca yeterlilik kurslarına katılmak durumundadırlar. Almanca A2 – B1 seviyesinde Almanca bilgisini sertifikalandıran adaylar başvurularında bir adım önde olacaklardır.

Almanca Hangi Seviyede Olmalı?

Almanca kursuna başladığınızda ilk seviye A1, ikinci seviye A2, üçüncü seviye B1 ve B2 diye C2 ye kadar gitmektedir. B1 seviyesine ulaşıpta bunu Goethe Enstitu’den sınava girip sertifikalandıran adaylar için Almanya kapısı açılmış olacaktır. Diğer hazırlıklarınız için rehberimiz ve uzmanlarımız sizleri tüm aşamalarınızda yönlendirecektir.

Başvurular Nasıl Olacak?

Sitemizden kayıt bölümünden kayıt / rehber ücretini ödedikten sonra başvuru formundan bize bilgilerinizi ileteceksiniz ve danışmanlarımız sizinle irtibata geçecekler. Mesleki niteliğinize göre kılavuzunuz size özel hazırlanıp mail adresinize yollanacak ve başvuru – hazırlık süreciniz resmi olarak başlamış olacaktır. Başvuru kılavuzunda iş başvurularınızı nereye ve nasıl yapacağınız tüm detaylarıyla anlatılmaktadır. Çok fazla adayın başvuru yapacağı bu işçi alımı sürecine hızlı ve doğru bir şekilde hazırlanmak sizi diğer adaylar karşısında bir adım öne çıkaracak ve başvurularınıza cevap alma hızınız çok yükselecektir. Hazırlıklarını tamamlamış tüm adaylar aynı zamanda 6 aylık iş arama vizesi ile başvurularını Almanya’dan da yapabileceklerdir.

Şimdi kayıt olmak için aşağıdaki sayfamızı ziyaret ederek kaydınızı tamamlayabilirsiniz.

Başvuru / Kayıt : Almanya İşçi Alımı Başvuru Sayfası

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir